Habit moderatori i "Fiks Fare": Kam bërë seks vetëm për të ... - AlpeGossip
Habit moderatori i “Fiks Fare”: Kam bërë seks vetëm për të …

Habit moderatori i “Fiks Fare”: Kam bërë seks vetëm për të …

Nëse mendoni se pasojat e Vitit të Ri nga shëndeti juaj janë larguar prej kohësh dhe këtu e kemi fjalën për shtimin e kilogramëve të tepërt, jo të gjithë mendojnë dhe po e përjetojnë si ju këtë periudhë.
Të paktën këtë problem vijon për Dorian Ramaliun, aktorin plotë humor , i cili ka bërë një deklaratë të veçantë.

Pyetja që shtrohej në eventin e parë të këtij sezoni të “Thumb” ishte se si personazhet kishin hequr kg e tepërta.

Mjaft i sinqertë, moderatori i Fiks Fare, Dorian Ramaliu është shprehur: “I kam hequr vetëm duke bërë seks! Ta kam thënë po ti se mban mend”.