HARROJINI XHINSET/ Këto pantallonat janë trendi më i ri dhe ne “po çmendemi” pas tyre (FOTO) – AlpeGossip
HARROJINI XHINSET/ Këto pantallonat janë trendi më i ri dhe ne “po çmendemi” pas tyre (FOTO)

HARROJINI XHINSET/ Këto pantallonat janë trendi më i ri dhe ne “po çmendemi” pas tyre (FOTO)

Pantallonat serioze  dhe të  gjera te kyçet janë zyrtarisht “on”. Shumë stilist të ndryshëm zgjodhën të paraqisnin në koleksion modele të ndryshme të këtij stili.

Nëse xhinset iu janë mërzitur atëherë guxoni të zgjidhni një palë pantallona “oversize” të cilat nuk janë të duhura vetëm për mbremjet e vona por edhe për përditshmërin. Jo vetëm yjet e hollywood-it por edhe personazhete njohura në Shqipëri e kanë “përqafuar” këtë stil.

Rëndësia e këtij trendi është të dini të bëni kombinimin e duhur e duhur dhe të zgjidhni ngjyrat e përshtatshme të sezonit. Ne kemi përzgjedhur 16 modelet më “In” dhe nuncat e vitit 2018 që do të jenë prezent edhe  për sezonet e 2019.