HIDHINI NJË SY/ 10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ 10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

HIDHINI NJË SY/ 10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Nëse jeni adhurues të veshjeve në nuanca të ngjashme, shumë mirë bëni – është një mënyrë e sigurt për t’u kombinuar. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që nuk do të dukeni po aq mirë edhe nëse kombinoni, po themi, jeshilen me lejlanë. Duket risqué? Në fakt nuk janë dhe aq.

E kuqe + kafe

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Blu + e verdha e limonit

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Blu + kafe

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Lejla + jeshile

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Rozë + blu

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Portokalli + gri

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

E zezë + jeshile

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Lejla + e bardhë

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Rozë + krem

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll

Portokalli + jeshile

10 kombinime të pazakonta ngjyrash që duken yll