HOQI DORË NGA ROLI MBRETËROR/ Ja se çfarë bën babai i Harry-t për të – AlpeGossip
HOQI DORË NGA ROLI MBRETËROR/ Ja se çfarë bën babai i Harry-t për të

HOQI DORË NGA ROLI MBRETËROR/ Ja se çfarë bën babai i Harry-t për të

Harry dhe Meghan kanë hequr dorë nga roli mbretëror për të jetuar si të pavarur financiarisht në Amerikën e Veriut. Vetëm së fundmi Buckingham Palace bëri të ditur se çifti i kanë humbur titujt e tyre mbretëror dhe nuk do të marrin më fonde publike për detyrat mbretërore.

Ndonëse Harry mori vendimin për të jetuar i pavarur, një reporter pranë pallatit mbretëror, Omid Scobie, ka bërë të ditur se i ati do të vazhdojë t’i ofrojë ndihmën dhe mbështetjen e tij financiarisht. Princ Charlie ka pohuar se e ndihmojë të birin në mënyrë të pavarur me të ardhurat e veta.