HUEYDA EL SAIED NOSTALGJIKE SI ÇDO NËNË / I vogli i saj rritet dhe tani ka nisur të shfaqë talentin e tij (FOTO) – AlpeGossip
HUEYDA EL SAIED NOSTALGJIKE SI ÇDO NËNË / I vogli i saj rritet dhe tani ka nisur të shfaqë talentin e tij (FOTO)

HUEYDA EL SAIED NOSTALGJIKE SI ÇDO NËNË / I vogli i saj rritet dhe tani ka nisur të shfaqë talentin e tij (FOTO)

Hueyda El Saied ka publikuar pak më parë një foto të djalit të saj Gabriel që i përket 3 viteve më parë.

Në atë kohë ai ishte vetëm 9 muajsh, ndërsa tani 3 vjeç. “3 vite më parë. Këto këmbët e vogla tani vrapojnë dhe kërcejnë, një përzierje e Bold dhe Jakson”,-shkruan Hueyda.

Gabriel bën për pak muaj 4 vjeç dhe është një kopje e së ëmës. Mesa duket talentin e saj për balet e ka të trashëguar edhe ai