NGA VITI 1970 E DERI MË SOT/ Si ka ndryshuar moda e rrobave të banjës ndër vite – AlpeGossip
NGA VITI 1970 E DERI MË SOT/ Si ka ndryshuar moda e rrobave të banjës ndër vite

NGA VITI 1970 E DERI MË SOT/ Si ka ndryshuar moda e rrobave të banjës ndër vite

Po të marrim informacione rreth modës së rrobave të banjës nga viti 1970 e deri më sot, mezi arrijmë që ta dallojmë diferencën kohore.

Kjo për arsyen sepse trendet e kohërave të mëparshme duken shumë të ngjashme me trendet aktuale, të paktën për sa i përket rrobave të banjës.

Madje po t’i hidhni një sy të gjitha fotove me radhë do tundoheni shumë dhe do dëshironi që gjatë kësaj vere t’i keni si ato që vishnin modelet në vitin 1983.

1970

1971

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980

1981

1982

 

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019