I BËN NJË DHURATË SIMBOLIKE ATDHEUT/ Ana nxjerr hudhrën nga një vend që askujt nuk ia priste mendja (FOTO) – AlpeGossip
I BËN NJË DHURATË SIMBOLIKE ATDHEUT/ Ana nxjerr hudhrën nga një vend që askujt nuk ia priste mendja (FOTO)

I BËN NJË DHURATË SIMBOLIKE ATDHEUT/ Ana nxjerr hudhrën nga një vend që askujt nuk ia priste mendja (FOTO)

Ana dhe Atdheu para se të shfaqej takimi i tyre kanë thënë se kishin shumë emocione.

Ndërkohë ka qenë Ana që i ka bërë një ‘dhuratë’ Atdheut, duke nxjerr një hudhër.

Atdheu e ka pranuar me shumë kënaqësi, madje e ka nuhatur disa herë dhe me shaka ka thënë se  mban aromë shumë të mirë.