I DHA FUND MARTESËS/ Blero sapo na tregoi që është i lumtur pa Afronën (FOTO) – AlpeGossip
I DHA FUND MARTESËS/ Blero sapo na tregoi që është i lumtur pa Afronën (FOTO)

I DHA FUND MARTESËS/ Blero sapo na tregoi që është i lumtur pa Afronën (FOTO)

Blero Muharremi dhe Afrona Dika janë ndarë e tashmë kjo është kuptuar nga heshtja e tyre sa herë që i pyesin për këtë çështje. Megjithatë thumbat në rrjete sociale nuk i kanë ndalur.

I dhanë fund martesës, Blero sapo na tregoi që është i

Vetëm së fundmi Blero ka lënë të kuptohet se ai është i lumtur pa Afronën në jetën e tij.

I dhanë fund martesës, Blero sapo na tregoi që është i

Këngëtari ka publikuar një thënie ku thuhet: Të gjithë njerëzit të sjellin lumturi, disa nga prania e tyre, të tjerët nga mungesa e tyre.

I dhanë fund martesës, Blero sapo na tregoi që është i

I dhanë fund martesës, Blero sapo na tregoi që është i