I DINIT? Meshkujt tregojnë pozicionet që i ndihmojnë të rezistojnë më shumë në shtrat – AlpeGossip
I DINIT? Meshkujt tregojnë pozicionet që i ndihmojnë të rezistojnë më shumë në shtrat

I DINIT? Meshkujt tregojnë pozicionet që i ndihmojnë të rezistojnë më shumë në shtrat

Ejakulimi i hershëm prekë miliona meshkuj përreth globit. Por, më poshtë mund të gjeni pozicionet që u ndihmojnë meshkujve të zgjasin më shumë.
Ejakulimi i parakohshëm ndikon rreth 30% të meshkujve, tregojnë statistikat e përditshme mjekësore.

Problemi i përbashkët mund të jetë frustrues për çiftet, pasi hulumtimet tregojnë se gratë dëshirojnë që një sesion seksual të zgjasë mesatarisht 23 minuta.

Sidoqoftë, në një postim në Reddit, një mashkull ka treguar disa lëvizje që i ndihmuan atij të vononte orgazmën.

Një shumicë prej meshkujve u pajtuan se mënyra më e mirë për vonimin e ejakulimit është përzgjedhja e një pozicioni seksual që është më i ngadalshëm dhe më i qëndrueshëm.

Ndiqeni listën e plotë të pozicioneve seksuale të rekomanduara nga ky përdorues në Reddit:

– Pozicioni “cowgirl”
– “Doggystyle”
– Pozicionin e lugëve.