I FIKSUAR PAS KYLIE-IT DHE VAJZËS/ Travis Scott i ndjek me roje në çdo hap – AlpeGossip
I FIKSUAR PAS KYLIE-IT DHE VAJZËS/ Travis Scott i ndjek me roje në çdo hap

I FIKSUAR PAS KYLIE-IT DHE VAJZËS/ Travis Scott i ndjek me roje në çdo hap

Reperi Travis Scott nuk lë hapësirë që të tjerët ti afrohen partneres Kylie Jenner dhe vajzës së tyre Stormi kur janë në udhëtim. Sa herë që ato të dyja e shoqërojnë në koncerte muzikore, Travis sigurohet që të marrë 5 ose 6 roje sigurie që të qëndrojnë pranë tyre.

Burime pranë TMZ kanë konfirmuar se ai kërkon që të pastrohen dhomat e zhveshjes dhe hapësirat e prapskenave që të kenë rrugëdalje në rast të një incidenti.

Ekipi i tij konfirmon se performancat më të mira janë kur Kylie dhe Stormi janë duke e ndjekur nga prapaskena.