I FRYMËZUAR NGA RRUGËT E ROMËS/ Valentino prezanton koleksionin në New York (FOTO) – AlpeGossip
I FRYMËZUAR NGA RRUGËT E ROMËS/ Valentino prezanton koleksionin në New York (FOTO)

I FRYMËZUAR NGA RRUGËT E ROMËS/ Valentino prezanton koleksionin në New York (FOTO)

Pierpaolo Piccioli i Valentino tregoi një koleksion të frymëzuar nga rruga romake me në thelb elegancën.

Stilisti paraqiti koleksionin në NEW YORK, por në zemrën e tij duke se ishte kthyer në Romë.

“Roma është shtresa dhe shtresa” : tha Piccioli   “Doja ta kapja jetën e rrugës, por në një mënyrë shumë personale. Roma nuk është vetëm një kartolinë, është harmonia e shumë shtresave së bashku  pagëzimin, rrugët, engjëjt,  kishat, gjithçka.

Dua të krijoj harmoninë që vjen nga identitete të ndryshme të përziera së bashku, kultura të ndryshme të përziera së bashku,” tha Piccioli

Sot është e rëndësishme t’u lejohet njerëzve të shprehin veten përmes pjesëve që kanë identitetin e tyre, por mund të përzihen në shumë mënyra të ndryshme. Gjithkush mund ta bëjë këtë në mënyrën e vet.