I nguli sytë vajzës te semafori/ “I fluturon tepeleku” kur mëson kush është (VIDEO) – AlpeGossip
I nguli sytë vajzës te semafori/  “I fluturon tepeleku” kur mëson kush është (VIDEO)

I nguli sytë vajzës te semafori/ “I fluturon tepeleku” kur mëson kush është (VIDEO)

Videot eksperimentale që realizohen në rrugë shpeshherë na japin një mesazh në fund.

Mund të jetë një leksion i bukur, mësim i hidhur, por mund të jetë edhe një zhgënjim.

Pikërisht si në rastin e këtij djali, i cili sheh pranë semaforit një vajzë të bukur dhe fillon “të hapet” para saj për t’i rënë në sy.

Vajza, e cila duket se e kupton lojën e tij, vazhdon “ta joshë” me sharmin e saj, por në fund fare hiqet si e verbër.

Kur e sheh djalit “i ikën truri” dhe kjo duket fare qartë nga reagimi i tij.