I VARUR NGA DROGA DHE ALKOOLI/ Këngëtari i famshëm: Një moment takova Zotin – AlpeGossip
I VARUR NGA DROGA DHE ALKOOLI/ Këngëtari i famshëm: Një moment takova Zotin

I VARUR NGA DROGA DHE ALKOOLI/ Këngëtari i famshëm: Një moment takova Zotin

“Dikur kam marrë një drogë DMT (dimethyltryptamine, ed). Ishim disa miq së bashku. Mbetëm të gozhduar në divan dhe unë pashë Zotin. Ajo gjëja e pabesueshme dhe e mahnitshme që mu shfaq më preku pa masë”.

‘Ishte shumë e madhe, një mur shumë i madh dhe unë nuk arrija dot të shihja majën, isha në fund…-ka treguar këngëtari-mu krijua ideja se po shihja një gjë shumë më të madhe se ne’.

Ilaci që në morën është një produkt natyral që prodhohet në mënyrë natyrale tek bimët, kafshët dhe tek trupi i njeriut.

Por nëse tymoset ose injektohet kjo drogë shkakton ‘udhëtime haluçinante’ pothuajse ekstratrupore.

Shfaqja e Zotit ishte ‘një sinjal’, ka vazhduar ish pjesëtari i Beatles.

Paul ka treguar edhe një moment ‘emocionues’ suksesi pas vdekjes së gruas të tij të parë Linda: Në fshat ai pa një ketër të bardhë dhe muzikanti është i bindur që ishte Linda, ishte ‘kthyer’ për ti dhënë një shenjë’.