ILIRI DHE MERIDIANI ENDE NË KREVAT/ Dy banoret performojnë belly-dance për ta (FOTOT) – AlpeGossip
ILIRI DHE MERIDIANI ENDE NË KREVAT/ Dy banoret performojnë belly-dance për ta (FOTOT)

ILIRI DHE MERIDIANI ENDE NË KREVAT/ Dy banoret performojnë belly-dance për ta (FOTOT)

Meridiani dhe Iliri janë zgjuar sot në suitën luksoze të vendosur në ambientet e shtëpisë së “Big Brother VIP”. Dy banorëve u është plotësuar kërkesa që kishin nga “Vëllai i Madh” mbrëmjen e djeshme.

Meridiani dha idenë se nëse nuk u dërgojnë belly-dance, duan që në mëngjes t’i zgjojnë Arjola dhe Monika duke kërcyer. E gjithë kjo ishte për shkak se dje vajzat kërkuan që ata të kërcenin për ta, teksa ndodheshin në vaskë.

“Ore nëse nuk na sjellin belly-dance deri nesër, mos qesh fare, kemi të drejtë të kërkojmë Arjolën dhe Monikën belly-dance. Çfarë kërkuan sot ato? A e kërkuan sot, a u tallën me ne? Shumë e thjesht, belly-dance Monika dhe Arjola”, tha mbrëmë Meridiani.

E kështu ndodhi. Teksa Meridiani dhe Iliri ndodheshin ende në krevat, në suitë hynë Monika dhe Arjola, të cilat me muzikë në sfond nisën duke performuar për ta.

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance

Iliri dhe Meridiani ende në krevat, dy banoret performojnë belly-dance