Intervista me Rexhina Nanon? Nuk do ta besoni çfarë ndodhi. Fatos Nano nuk donte që… (VIDEO) – AlpeGossip
Intervista me Rexhina Nanon? Nuk do ta besoni çfarë ndodhi. Fatos Nano nuk donte që… (VIDEO)

Intervista me Rexhina Nanon? Nuk do ta besoni çfarë ndodhi. Fatos Nano nuk donte që… (VIDEO)

Do të duheshin shumë emisione për të folur për intervistat në këto 20 vjet karrierë të Rudina Xhungës. E ftuar në programin “Një kat më lart” me moderatorin Ermal Peçi, ajo foli për disa detaje të reja, të pa treguara nga intervistat e saj të famshme. Ermali nisi ta pyeste për Fatos Nanon, ndërsa ajo na tregon se çfarë ndodhi më zonjën e tij të parë dhe pse Nano nuk donte që ajo të intervistonte Xhoana Nanon.

 

“Kur intervistova Rexhina Nanon, grua zonjë, më ndodhi një gjë e tmerrshme. Kur shkova në shtëpi shiriti kishte mbaruar. E rishkrova intervistën, doli shumë bukur. Rexhina ishte një zonjë që nuk merrej me detajet. Pasi doli intervista, Fatos Nano më rastisi me makinë në rrugë e më falenderoi” – tregoi Rudina.

Gazetarja i tha Ermalit se kishte dashur të intervistonte edhe Xhoana Nanon, por Fatos Nano kishte thënë ‘jo ajo, ka intervistuar gruan e parë’.

Si kanë qëne nga afër Parashqevi Simaku, Alfonso Signorini, Roberto Saviano?. Zbuloni këto e më shumë të tjera pas minutës se 14-të në intervistën e plotë më Rudina Xhunga.