IRONIA PËR INFERMIEREN E “NATËS”/ Ana sqarohet me Ritvanën: Njeriu duhet të bëhet doktoreshë – AlpeGossip
IRONIA PËR INFERMIEREN E “NATËS”/ Ana sqarohet me Ritvanën: Njeriu duhet të bëhet doktoreshë

IRONIA PËR INFERMIEREN E “NATËS”/ Ana sqarohet me Ritvanën: Njeriu duhet të bëhet doktoreshë

Ana është bërë pjesë e puntatës së parë të Për’puthen Prime dhe ka pasur një përballje me Ritvanën pasi i kanë konsideruar si shumë të ngjashme.

Ana nuk ka hezituar t’i përmendë faktin që Ritvana e ka ironizuar si “infermiere të natës” duke i thënë djemve se ka farmaci hapur 24 orë.

Ana: Për diçka më ka çaluar gjëja, ka qenë pjesa kur kalova një periudhë shumë të mirë këtu brenda dhe po flisnim për punën e infermieres. Njeriu duhet të bëhet doktoreshë, jo të qëndrojë tek infermierja.

Ritvana: Kam qenë një nga ato persona, përkrahës.

Ana: Nuk e tregove në momentin e ironisë.

Ritvana: Nuk ka qenë me konotacion në lidhje me ty, ishte thjesht për batutë.