Ish-gruaja e Gabriel Garko-s së shpejti në altar me nusen që ka zgjedhur: Do ta dua deri… – AlpeGossip
Ish-gruaja e Gabriel Garko-s së shpejti në altar me nusen që ka zgjedhur: Do ta dua deri…

Ish-gruaja e Gabriel Garko-s së shpejti në altar me nusen që ka zgjedhur: Do ta dua deri…

Aktorja Eva Grimaldi dhe politikania Imma Battaglia më në fund do martohen. Ato e bënë publike marrëdhënien vitin e kaluar, në “Isola del Famosi”. Eva vendosi të dilte hapur duke qenë edhe aktiviste e komunitetit LGBTI.

Eva ka pasur gjatë jetës edhe lidhje heteroseksuale, si ajo me aktorin Gabriel Garko nga viti 1997 deri në vitin 2001. Ajo ka qenë edhe e martuar për 7 vite me Fabrizio Ambroso-n. Megjithatë shprehet se lumturinë e vërtetë e ka gjetur në krahët e Imma-s, me të cilën do martohet dhe këtë herë lajmin e dha për Revistën “Chi”. Eva tregoi gjithashtu: “Ceremonia do të jetë elegante dhe origjinale. Do të donim të
martoheshim edhe në zyrën e komunës, aty ku Imma ka luftuar për të drejtat civile gjithë jetën”