“JA ÇFARË MËSOJNË NXËNËSIT E KLASAVE TË 9″/ Olti Curri publikon gafat në tekstet shkollore (FOTO) – AlpeGossip
“JA ÇFARË MËSOJNË NXËNËSIT E KLASAVE TË 9″/ Olti Curri publikon gafat në tekstet shkollore (FOTO)

“JA ÇFARË MËSOJNË NXËNËSIT E KLASAVE TË 9″/ Olti Curri publikon gafat në tekstet shkollore (FOTO)

Shpeshherë në rrjete sociale qarkullojnë foto të ndryshme të teksteve shkollore ku hasen gabime të shumta drejtshkrimore apo dhe shkrime nga më të ndryshmet.

Kësaj here është Olti Curri ai i cili e “demaskon” këtë fenomen nëpërmjet disa fotove të publikuara në Instagram.

Në to shohim se kemi të bëjmë me një libër anglishteje ku përkthimet në shqip nuk janë bërë si duhet madje ka dhe fjalë banale për fëmijët.