“JAM E ËMBËL, POR SHUMË…”/ Kjo është infermierja që çmendi djemtë në ‘Për’Puthen” (FOTO) – AlpeGossip
“JAM E ËMBËL, POR SHUMË…”/ Kjo është infermierja që çmendi djemtë në ‘Për’Puthen” (FOTO)

“JAM E ËMBËL, POR SHUMË…”/ Kjo është infermierja që çmendi djemtë në ‘Për’Puthen” (FOTO)

Ada, 28 vjeç nga Skrapari është konkurrentja më e re në Perputhen.

Ajo ka përfunduar fakultetin e mjekësisë dhe ushtron profesionin e infermieres. Gjëja e parë që sheh tek një mashkull është buzëqeshja dhe pamja e jashtme. Ajo e cilëson veten si një femër ambicioze që arrin gjithçka që do në jetë.

Për atë nuk ka problem mosha e mashkullit që do të ketë në krahë, por Ada thotë se ka një karakter shumë të fortë dhe ‘aq sa është e ëmbël është edhe e keqe’.

I menjëhershëm ka qenë edhe reagimi i djemve, nga të cilët nuk munguan as komplimentet e shumta për aparencën e jashtme dhe bukurinë e konkurrentes më të re.

“Jam e ëmbël por shumë e keqe”/ Kjo është

“Jam e ëmbël por shumë e keqe”/ Kjo është

“Jam e ëmbël por shumë e keqe”/ Kjo është