“JAM KRENARE PËR TY”/ Mikja e ngushtë e Khloe Kardashian, mbështetja më e madhe – AlpeGossip
“JAM KRENARE PËR TY”/ Mikja e ngushtë e Khloe Kardashian, mbështetja më e madhe

“JAM KRENARE PËR TY”/ Mikja e ngushtë e Khloe Kardashian, mbështetja më e madhe

Skandali i tradhtisë së Jordyn Woods dhe Tristan Thompson nuk ka prekur vetëm motrat Kardashian-Jenner, por edhe mikeshat e tyre të ngushta. Më parë, Khloe e ka treguar se ato kanë qenë një nga mbështetjet e saj më të mëdha dhe Khadija e vërtetoi këtë gjë me deklaratën në ‘Twitter’. “Jam shumë krenare për ty që je duke jetuar makthin tënd më të madh publikisht, me njerëz të panjohur që të gjykojnë dhe të tallin. Askush nuk është perfekt dhe të gjithë ne bëjmë gabime. Por, ne mund t’ia tregojmë më mirë se sa t’ia shprehim. Të dua”, ka shkruar ajo. Për ato që nuk i njohin, Khadija dhe Malika janë dy motra binjake, të cilat kanë qenë të pranishme në jetën e Khloe-s që përpara fillimit të karrierës së saj.