“JAM MËSUAR TË JETOJ, PASI NUK KA ZGJIDHJE”/ Eni Koçi flet për problemin shëndetësor – AlpeGossip
“JAM MËSUAR TË JETOJ, PASI NUK KA ZGJIDHJE”/ Eni Koçi flet për problemin shëndetësor

“JAM MËSUAR TË JETOJ, PASI NUK KA ZGJIDHJE”/ Eni Koçi flet për problemin shëndetësor

Eni Koçi ka zbuluar se vuan nga parosmia pasi u infektua me COVID-19. Parosmia është humbja e sensit të nuhatjes. E pyetur nga ndjekësit e saj në Instagram, Eni është pyetur nëse i është kthyer shija dhe nuhatja dhe ajo ka treguar se vazhdon njësoj.

'Jam mësuar të jetoj me këtë pasi nuk ka

Eni tregoi se gjërave nuk ua ndien erën apo shijen reale që kanë patur si para Covid-it.

'Jam mësuar të jetoj me këtë pasi nuk ka

“Vazhdoj po njësoj. Domethënë shije dhe nuhatje kam por gjërave nuk ua ndiej erën apo shijen reale që kanë patur si para Covid-it. Parosmia quhet si problem. Kam filluar të mësohem të jetoj me këtë problem pasi nuk ka zgjidhje”, tha këngëtarja.

'Jam mësuar të jetoj me këtë pasi nuk ka