Janë kthyer në frymëzim për çdo femër, nënat e ekranit shqiptar që nuk u plakën kurrë (FOTO) – AlpeGossip
Janë kthyer në frymëzim për çdo femër, nënat e ekranit shqiptar që nuk u plakën kurrë (FOTO)

Janë kthyer në frymëzim për çdo femër, nënat e ekranit shqiptar që nuk u plakën kurrë (FOTO)

Të sjellësh në jetë një fëmijë është misioni i çdo femre, pavarësisht kohës kur bëhet realitet. Ndjenja e bukur që të dhuron rritja e një fëmije, përjetimi i çdo momenti dhe kujdesi për të është padyshim shpërblimi për sakrificat që bëhen me kalimin e viteve.

Ditët e sotme marrja e vendimit për të lindur një fëmijë, po kthehet në një vështirësi, pasi mendohet më objektivisht për të siguruar të ardhmen në kushtet kur shoqëria evoluon dhe të jetosh mirë nuk është aq e lehtë.

Ndonjëherë ka femra që e kanë të vështirë të mësohen me idenë dhe me ‘pasojat’ që mund të sjellë në trupin e tyre sjellja në jetë e fëmijës.

Jo më kot njerëzit e thjeshtë e kthejnë shpesh vëmendjen te personazhet e ekranit, të cilat kthehen në frymëzim me pamjen e tyre rinore pavarësisht se janë bërë nëna prej vitesh. Te disa prej tyre duket sikur koha ka ndaluar, jo më kot ato janë kthyer në frymëzim me bukurinë e natyrshme pas vitesh e vitesh ‘eksperiencë’ në të qenurit nëna.

Ledina Çelo

Valbona Selimllari

 

Eli Fara

Albërie Hadërgjonaj

Holta Dulaku

 

Aurela Gaçe

 

Inva Mula

Anila Gjebrea

Ornela Bregu

Majlinda Bregu

 

Inis Gjoni

Vera Grabocka

Adelina Ismaili

Sonila Meço