JANË TË ADHURUESHME/ 5 printet që do të vishni më shumë këtë vjeshtë – AlpeGossip
JANË TË ADHURUESHME/ 5 printet që do të vishni më shumë këtë vjeshtë

JANË TË ADHURUESHME/ 5 printet që do të vishni më shumë këtë vjeshtë

Printet e verës janë lehtësisht të parashikueshme, por s’mund të themi të njëjtën gjë për ato të vjeshtës! Atmosfera e stinëve të ftohta vjen ndryshe dhe si e tillë, kërkon që printet të jenë në harmoni të plotë me të! Çfarë do të veshim gjatë këtyre muajve?

1. Fustane në formë shalli

5 printet që do të vishni më shumë këtë

Sidomos kur e keni ndarë mendjen që do t’i kombinoni me çizme! Veshja duket dyfish më e shtrenjtë nga ç’është.

2. Leopardi

5 printet që do të vishni më shumë këtë

E vetmja që i reziston çdo stine, temperature, atmosfere. Eshtë blerje e zgjuar dhe shumë funksionale.

3. Printe lulesh në stilin antik

5 printet që do të vishni më shumë këtë

Fustane që janë në një linjë me gjendjen që shkakton vjeshta.

4. Kuadratat

5 printet që do të vishni më shumë këtë

Kini parasysh t’i kombinoni me një xhaketë oversized!

5. Pikat

5 printet që do të vishni më shumë këtë

Printi klasik nuk zbret kurrë nga froni, kështu që eksperimentoni mënyra të reja për t’i veshur.

Burimi: Who What Wear