JAVA E MODËS NË LONDËR/ Burberry prezanton koleksionin bazuar në jetesën britanike (FOTO) – AlpeGossip
JAVA E MODËS NË LONDËR/ Burberry prezanton koleksionin bazuar në jetesën britanike (FOTO)

JAVA E MODËS NË LONDËR/ Burberry prezanton koleksionin bazuar në jetesën britanike (FOTO)

Riccardo Tisci dëshiron të sjellë të gjithë brezat nën ombrellën Burberry. “Nëna dhe vajza, baballar  dhe djem”. Pas prenzatimit të koleksionit, ai tha një pronociim ku tregoi frymëzimet e koleksionet: “Është si një lëmsh ​​ose një përzierje e stilit të jetesës britanike”.

Ishte një shfaqje masive e cila paraqiti vizionin e tij personal të ngjyrave të kulturës britanike, nga krijimi në punk.

Instinkti i Tisci-ut si drejtor kreativ është rivendosja e një ekuilibri gjithëpërfshirës të Burberry-it.Filloi ashtu siç duhej me një kostum trench, veshje mëndafshi,logo, print, këmisha me mëngë. Tisci tha se ai po shqyrtonte arkivat dhe tha se kjo ishte një frymëzim i  viteve ’80.

Megjithatë ka më shumë se 20 vjet  që  Burberry është vetëm për t’u shërbyer shijeve të klasave të mesme britanike, dhe Tisci kosiderohet si një titan i modës dhe aftësitë e të cilit janë ndërkombëtariste. Trendet e  tija në pamjen e borgjezisë angleze dallohen në botëne  modës ndërkombëtarisht.