JAVA E MODËS NË MILANO/ 24 veshjet që bën NAMIN dhe na lanë pa fjalë (FOTO) – AlpeGossip
JAVA E MODËS NË MILANO/ 24 veshjet që bën NAMIN dhe na lanë pa fjalë (FOTO)

JAVA E MODËS NË MILANO/ 24 veshjet që bën NAMIN dhe na lanë pa fjalë (FOTO)

Jemi në javën e modës në Milano dhe tendencat e reja nga stilistët janë prezantuar. Koha e ngroht duket se e ka favozizuar  ngjarjen e madhe duke i dhënë ngjyra dhe mundësi të shumta stilesh.

Ndërkohë disa nga veshjet kanë tërhequr gjithë vëmendjen e mediave dhe revistave.Detaj që ra  në sy është se në tendencat e reja janë “Full of color” dhe kjo na jep mundësin të luajm me me kombinimet.

Përgatituni shpirtërisht dhe shihni 24 veshjet që an bënë të flasim em vete.