JEMI TË SIGURT QË TASHMË I DINI DHE JU/ 10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje – AlpeGossip
JEMI TË SIGURT QË TASHMË I DINI DHE JU/ 10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

JEMI TË SIGURT QË TASHMË I DINI DHE JU/ 10 dallime të çuditshme, mes një burri dhe një gruaje

Biologjia dhe Psikologjia kanë demonstruar në mënyrë të përsëritur se burrat dhe gratë janë të ndryshme si në perceptimin e gjërave ashtu edhe në kryerjen e funksioneve. Ne të gjithë kemi mjaft njohuri  për këtë gjë.

BrightSide sjell disa dallime të çuditshme të sjelljes mes burrave dhe grave. Nisur nga raportet me shoqërinë e deri të një foto.

Le t’i shohim!

1. Dhoma e gjumit

Gratë preferojnë t’i organizojnë gjërat e tyre, ndërsa burrat nuk gjejnë paqe nga rregulli.

2. Numri i produkteve

Lëreni mënjanë organizimin; ka një ndryshim të thellë në numrin e produkteve të kujdesit personal që mbajnë burrat dhe gratë. Burrat mbajnë vetëm sendet e nevojshme, ndërsa gratë çdo gjë.

3. Kuzhina

Gratë preferojnë të mbajnë të organizuar çdo gjë në frigorifer, por në frigoriferin e burrave mund të gjesh edhe këpucët e tyre ndonjë ditë.

LEXO DHE :  Presidenca: Shemsi Prençi, emërohet Këshilltar për Emergjencat Civile

4. Rrobat

Gratë urrejnë të zgjedhin. Ato i duan të gjitha!

5. Makina

Burrat i adhurojnë makinat më shumë sesa gratë. Kur udhëtojnë, burrat mbajnë hapësirën e tyre, ndërsa gratë e pesonalizojnë atë.

6. Përjetimet

Në një film, gratë duan të shikojnë anën romantike, ndërsa burrat duan të shkojnë shkatërrimet, luftë etj.

7. Lidhjet

Kur jeni në një lidhje, vajzat komplimentojnë, ndërsa djemtë janë të gatshëm të thonë gjërat më të këqija.

8. Tregimi i historive

Kur burrat tregojnë një histori, e tregojnë qartë situatën. Kur gratë tregojnë një histori, asgjë s’keni për të kuptuar.

9. Desktopi

Shikoni foton, sepse s’ka nevojë për fjalë.

10. Kur sëmuren

Gratë dëshirojnë të shërohen në kushte shtëpiake, në mënyrë që sëmundja të largohet për pak ditë. Burrat nuk e bëjnë në përpjekje të tillë dhe menjëherë duan mjekun.