JETA NUK ËSHTË SI NË EKRAN/ Ilva Tare ndan me të gjithë realitetin e një nëne me dy fëmijë (FOTO) – AlpeGossip
JETA NUK ËSHTË SI NË EKRAN/ Ilva Tare ndan me të gjithë realitetin e një nëne me dy fëmijë (FOTO)

JETA NUK ËSHTË SI NË EKRAN/ Ilva Tare ndan me të gjithë realitetin e një nëne me dy fëmijë (FOTO)

Kush është nënë e di, që gjumit të mirë e të thellë për ‘7 palë qejfe’ duhet t’i thotë mirupafshim një herë e mirë. E këtu sigurisht nuk bëjnë përjashtim as mamat e famshme, të cilat ndonëse në ekran apo në Instagram duken të relaksuara, a thua se fëmijët e tyre nuk janë si gjithë të tjerët që zgjohen herë pas here gjatë natës, e vërteta është krejt ndryshe. Ilva Tare sapo na e rrëfeu në llogarinë e saj në Instagram, ku një prej ndjekësve e pyet nëse fëmijët e saj zgjohen gjatë natës, e përgjigja e saj ishte fiks siç do t;i përgjigjej çdo nënë tjetër.

“Oj të zgjuar, sidomos i vogli”; u përgjigj gazetarja e njohur.

Ilva ëshë nënë e dy fëmijëve Melody 3 vjeç dhe Thomas 1 vjeç, ndaj është e kuptueshme që proçesi i gjumit ‘copa-copa’ do të vazhdojë edhe për ca kohë për mami Ilvën.