KANCERI I GJIRIT/ Ja 10 ushqime që nuk duhen konsumuar për parandalimin e sëmundjes – AlpeGossip
KANCERI I GJIRIT/ Ja 10 ushqime që nuk duhen konsumuar për parandalimin e sëmundjes

KANCERI I GJIRIT/ Ja 10 ushqime që nuk duhen konsumuar për parandalimin e sëmundjes

Tetori është në të gjithë botën muaji i ndërgjegjësimit ndaj kancerit të gjirit. Fushata të tëra sensibilizuese janë ndërmarrë për të inkurajuar gratë dhe vajzat që të mos neglizhojnë kontrollet rutinë.

Zbulimi i hershëm shpëton jetë, por informacioni rreth gjërave që mund ta parandalojnë sëmundjen e shekullit është gjithashtu shumë i rëndësishëm.

Ushqimet tona të përditshme janë një faktor dominant jo vetëm për kancerin e gjirit, por për cilësinë e jetës sonë në përgjithësi.

Por cilat janë ushqimet që duhen shmangur për këtë sëmundje, jua listojmë më poshtë!

Të skuqurat.

Sheqeri i bardhë

Mishi i kuq

Erëzat artificiale që i hidhen supës

Kripa

Ushqimet e konservuara

Sallami

Çerealet

Alkooli

Nënproduktet e qumështit