KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA/ Të gjithë duhet të kenë pranë një mik të shenjës së Luanit – AlpeGossip
KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA/ Të gjithë duhet të kenë pranë një mik të shenjës së Luanit

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA/ Të gjithë duhet të kenë pranë një mik të shenjës së Luanit

Ne nuk duam të theksojmë akoma më shumë vetëvlerësimin proverbial të atyre që lindin nën shenjën e Luanit, por nëse lexojmë rreshtat e mëposhtëm, do të kuptojmë pse konsiderohet një shenjë e jashtëzakonshme.

Një shenjë bujare.

Ata që kanë lindur nën shenjën e Luanit janë njerëz të aftë të japin pa rezervë, edhe nëse kjo do të thotë të privosh veten nga diçka. Ata janë të vëmendshëm ndaj situatave kur të tjerët kanë nevojë dhe nuk hezitojnë të japin bujarisht, pa pritur asgjë në këmbim. Dhënia i jep një kuptim të fortë jetës së tyre.

Shenja e Luanit është besnike

Ndodh të dëgjosh për karakterin e tyre të pakomplikuar, shpërthimet e tyre të krenarisë. Por pak mund të thonë se nuk janë njerëz besnikë, të drejtpërdrejtë. Ata që kanë lindur nën shenjën e Luanit kujdesen për këtë tipar. Dhe nëse ata japin fjalën ata e mbajnë atë, pavarësisht nga kostoja.

Ata janë njerëz mbrojtës

Asnjëherë mos u përpiqni të lëndoni ose kërcënoni një të dashur të shenjës së Luanit. Ata janë njerëz të aftë për çdo gjë për të mbrojtur kundër rrezikut ose kërcënimit dhe veçanërisht nëse bëhet fjalë për fëmijë ose njerëz të moshuar. Reagimi i tyre mund të jetë i një afrimi gati mbresëlënës!

Ata janë njerëz shumë të drejtpërdrejtë

Ata që kanë lindur nën shenjën e Luanit nuk e bëjnë diplomacinë strategjinë e tyre të preferuar. Megjithëse ky aspekt shpesh i ekspozon ata ndaj kritikave të ashpra. Por ata janë të tillë. Avantazhi, kur keni marrëdhënie me ta, është se ata kurrë nuk do të jenë të paqartë, nuk mund të thoni kurrë se një Luan nuk ka shprehur idetë e tij!

Ata e dinë se janë udhëheqës të vërtetë

Për ta motoja është padyshim e vlefshme, kur loja bëhet e ashpër, një Luan sigurisht nuk tërhiqet. Është pikërisht në situata krize, domethënë kur mungon aftësia për të marrë jetën në dorë, që ata e bëjnë karizmin dhe vendosmërinë e tyre të ndjehen.

Është një shenjë e shoqërueshme

Pothuajse mund të thuash fëmijë të përjetshëm! Ata e duan kontaktin njerëzor dhe duan të shijojnë jetën. Dhe sigurisht kur është koha të shijojmë momentet ata dinë të jenë të pranishëm dhe të shoqërueshëm. Luani është një mik i çmuar, një shok unik dhe i rrallë.

Ata janë optimistë

Një tipar tjetër i rëndësishëm është pikërisht optimizmi i tyre, aftësia e tyre për të parë të mirat, mundësitë dhe pozitiven rreth tyre. Ata nuk e lënë veten të dekurajohen nga erërat e krizës dhe për të patur sukses, në çdo pikë, ata e shohin gotën gjysmë plot.