KARANTINA E VIP-AVE/ Nga “prerja” e drrurëve tek përrallat. Ja si ishte dita edhe sot e tyre – AlpeGossip
KARANTINA E VIP-AVE/ Nga “prerja” e drrurëve tek përrallat. Ja si ishte dita edhe sot e tyre

KARANTINA E VIP-AVE/ Nga “prerja” e drrurëve tek përrallat. Ja si ishte dita edhe sot e tyre

Edhe sot do sjellim disa nga momentet e karantinës së VIP-ave në shtëpitë e tyre. Në këto ditë “pushimi” për ata, po ja kalojnë shumë mirë në shtëpi duke u argëtuar në mënyra të ndryshme.

Alpe.news ju sjell disa nga momentet e karantinës së VIPA-ve dhe si e kanë kaluar ditën sot.

Rudina Dembacaj po e kalon karantimën e sajë në shtëpi sot duke luajtur me kavjen e saj. Siç e shohim edhe në foton e mëposhtme.

Agnesa Vuthaj po e kalon karantinën në shtëpinë e saj duke dëgjuar mizikë.

Olta Gixhari po kalon karantinën me të dashurin e saj në shtëpinë e tij në Spanjë. Dhe ajo ka vendosur të gatuaj për drekë tavë peshku.

Bes Kallaku e ka kaluar kohën e karantinës sot duke prerë drru dhe e quan atë si stërvitjen e ditës.

Aulona Musta e kaloi karantinën në shtëpi me vajzën e saj, duke dëgjiar një përrallë që po e lexonte vajza e saj.