KATRORE DHE FIGURA GJOMETRIKE/ Shihni 15 ide për dizajnin e thonjve këtë dimër (FOTO) – AlpeGossip
KATRORE DHE  FIGURA GJOMETRIKE/ Shihni 15 ide për dizajnin e thonjve këtë dimër (FOTO)

KATRORE DHE FIGURA GJOMETRIKE/ Shihni 15 ide për dizajnin e thonjve këtë dimër (FOTO)

Ndërsa dimri po afron, ne domosdoshmërisht duhet të mendojmë për një garderobë të re, aksesorë të rinj por edhe për dizajnet më në modë këtë stinë. Për këtë duhet dhe pak frymëzim. Lini thonjtë tuaj të jenë aksesori më I mirë në ditët e ftohta me këto ide fantastike të krijuara nga mjeshtërit e thonjve.