E HABITSHME/ 11 raste interesante kur gjërat kanë ndryshuar me kohën por nuk i kemi kuptuar… - AlpeGossip
E HABITSHME/ 11 raste interesante kur gjërat kanë ndryshuar me kohën por nuk i kemi kuptuar…

E HABITSHME/ 11 raste interesante kur gjërat kanë ndryshuar me kohën por nuk i kemi kuptuar…

Nuk ka asgjë të përhershme ose të pandryshueshme në këtë botë. Koha ndikon tek gjithçka . Zakonisht nuk i kushtojmë vëmendje gjërave që ndryshojnë ngadalë, por disa ndryshime janë vërtet të habitshme.

Në vijim gjeni  disa fotografi se si ka ndikuar koha në sende dhe në njerëz në disa muaj dhe mbi qindra vjet.

Këto janë gjurmët e një murgu. Lutej në të njëjtin vend për dekada të tëra.

Ky “mur” tullash është formuar nga deti.

Duar të gjeneratave të ndryshme.

Para dhe pas pastrimit me ujë të rrjedhshëm.

Dy makina të lëna në pyll vite më parë.

“2 Teddy Bear identik. Ai në të majtë ka qenë i vëllait tim për 30 vjet; ai në të djathtë është mbajtur në dollap për fëmijën e parë të vëllait tim, i cili ka lindur sot.”

Fantazmat e Union Station.

Hapat e Murit të Madh të Kinës.

Një këllëf jastëku  është përdorur pothuajse çdo ditë për 40 vjet. Tjetri ka qenë në dollap.

Kanaçe e cila ka qëndruar për 2 vite me rradhë e fiksuar në këtë stol.

 

Ky është dëmtimi nga rrezet e diellit pasi ke ngarë për 28 vite një kamion shpërndarjeje.

Një djalë e la bicikletën të lidhur me zinxhirë në një pemë, kur  u largua për luftë më 1914.