“Këndo për qejfin tat” dhe ky është urimi më origjinal për Bushpepën. E dini nga kush? – AlpeGossip
“Këndo për qejfin tat” dhe ky është urimi më origjinal për Bushpepën. E dini nga kush?

“Këndo për qejfin tat” dhe ky është urimi më origjinal për Bushpepën. E dini nga kush?

Eugenti mori një urim nga Elton Deda pak orë përpara se të ngjitet në skenën e Eurovizionit në Lisbonë. Po larg urimeve e ndjenjave të atdhedashurisë, Eltoni i shkroi shkurt dhe i sugjeroi ta shijojë i pari ai vetë këtë eksperiencë.

“Meqë si zakonisht filloi patriotizmi i kombit tonë për Eurovizionin, nuk po d l nga grigja dhe po i them edhe unë dy fjalë Gentit. Këndo për qejfin tat dhe ndero veten tënde! Suksese djali”, shkruan Toni në Facebook. Në fund të fund kjo është gjëja më e rëndësishme. Nëse së pari nuk e shijon ai që do ngjitet në skenë, asgjë s`ka rëndësi.