Këngëtarja shqiptare sapo i HABITI të gjithë, lë muzikën për t’u bërë MURATORE… (VIDEO) – AlpeGossip
Këngëtarja shqiptare sapo i HABITI të gjithë, lë muzikën për t’u bërë MURATORE… (VIDEO)

Këngëtarja shqiptare sapo i HABITI të gjithë, lë muzikën për t’u bërë MURATORE… (VIDEO)

Ajo po e provon veten në shumë dimensione. Pas problemeve të shumta që kaloi së fundmi, ajo po punonte fort për projektet muzikore. Por sapo i surprizoi të gjithë! Baby G shfaqet në këtë video duke bërë një punë krejt tjetër nga ajo që që ka. Këngëtarja këto ditë ndodhet në Shqipëri dhe ka përveshur mëngët për të rregulluar oborrin e shtëpuisë s saj me tulla betoni.