Me këto foto, vajza 6-vjeçare e Beyonce-s na tregoi që është ikona më e re e modës – AlpeGossip
Me këto foto, vajza 6-vjeçare e Beyonce-s na tregoi që është ikona më e re e modës

Me këto foto, vajza 6-vjeçare e Beyonce-s na tregoi që është ikona më e re e modës

Blue Ivi Carter është vajza 6-vjeçare e Jay-z dhe yllit botëror Beyonce. Ka qënë ajo këtë herë që ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve dhe jo Beyonce siç ndodh në shumicën e rasteve.

Ivi ka qënë duke ndjekur një ndëshje me nënën dhe gjyshërit e saj ku merrnin pjesë yjet e NBA Stephen Curry, LeBron James etj.

E gjithë vëmendja e mediave ka qënë e fokusuar tek vajza e vogël sepse thjeshtësia qëndrimi i saj serioz dhe veshja i ka mahnitur të gjithë. Mediat e huaja e kanë cilësuar atë si ikona e re e modës.

Duket se Blue Ivi po ecën në gjurmët e mamasë së saj dhe të themi të drejtën ngjajnë shumë si në pamje ashtu edhe në veprimet dhe qëndrimet e tyre.