Këto produkte grimi duhet ti kesh gjithmonë në çantë - AlpeGossip
Këto produkte grimi duhet ti kesh gjithmonë në çantë

Këto produkte grimi duhet ti kesh gjithmonë në çantë

Grimi shpesh bëhet i komplikuar. Shumë vajza në një farë mënyre kanë krijuar varësi ndaj të blerit produkte për grimin dhe sa më shumë kanë, aq më shumë duan të blejnë. Për ju qe jeni shpesh në lëvizje ka disa produkte që duhet t’i mbani gjithmonë me vete.

Buzëkuq

Mbani edhe lapsin edhe buzëkuqin.

Lapsin e vetullave

Vetullat duhet të duken gjithmonë bukur.

Rimelin

Me siguri e keni një të tillë me vete.

Blender

Furçat për përhapjen e grimit nuk janë të mira, për më tepër marrin shumë hapsirë.

Letra të lagura për heqjen e grimit

Janë të vetmet që mund të zgjidhin urgjencat me grimin.