KIRURGËT PLASTIK E THONË/ Ju prezantojmë me #10 fytyrat perfekte (FOTO) – AlpeGossip
KIRURGËT PLASTIK E THONË/ Ju prezantojmë me #10 fytyrat perfekte (FOTO)

KIRURGËT PLASTIK E THONË/ Ju prezantojmë me #10 fytyrat perfekte (FOTO)

Kirurgët plastik supozohet të dinë gjithçka rreth bukurisë, më shumë se kushdo tjetër. Janë ata që modifikojnë pamjet në përpjekje për të gjetur fytyrën ideale që njerëzit shpesh kërkojnë.

Edhe pse s’mund të përmendin një emër si gruan më të bukur (shijet janë subjektive), ata bazohen tek shkenca dhe parametrat e saj për të gjetur fytyrën ideale. Po flasim për “raportin e artë” të fytyrës, të analizuar tek gratë më të famshme të botës!

Raporti i artë nuk është thjesht një numër. Ai konsiderohet si sekreti i matjes së bukurisë. Artistë të famshëm si Da Vinci apo Michelangelo e përdornin për të krijuar harmoni dhe ekulibër në veprat e tyre.

Ka njerëz që besojnë se fytyrat që janë në proporcion me raportin e artë, janë ato më tërheqëse.

Bazuar në analiza si forma e fytyrës, buzëve, vetullave dhe tipareve të tjera, kirurgët kanë ndërtuar një listë me gratë e famshme që i afrohen më tepër ‘raportit të artë’.

#10 Cara Delevingne

#9 Katy Perry 

#8 Natalie Portman

#7 Scarlett Johansson

#6 Kate Moss

#5 Taylor Swift 

#4 Ariana Grande

#3 Amber Heard

#2 Beyoncé

#1 Bella Hadid