I kishte të dashura të dyja, djali nga Korça fut vajzat në sherr: Ku*vë, do t’q* robt – AlpeGossip
I kishte të dashura të dyja, djali nga Korça fut vajzat në sherr: Ku*vë, do t’q* robt

I kishte të dashura të dyja, djali nga Korça fut vajzat në sherr: Ku*vë, do t’q* robt

Një djalë nga Korça, i cili kishte njëkohësisht dy të dashura në gjimnaz, i ka futur këto të fundit në sherr.

Sherri mes tyre ka degjeneruar me grushte ditën e hënë, ndërsa duket se jo vetëm këtë të hënë janë zënë me njëra-tjetrën.

Një raportues, thotë për “Joq” se sherret mes vajzave janë të përsëritura.

Ato nuk u shkulin vetëm flokët njëra-tjetrës, por përdorin dhe një gjuhë banale.

Një djalë në gjimnaz që hapet se ka të dashura, i merr në qafë të dyja, ku qëllimi i vetëm duket se është tallja me to.