KLIPI U KOSIDERUA I PAHIJSHËM/ Nora u mbyll gojën të gjithëve: Jam mama, kam të drejtë…(FOTO) – AlpeGossip
KLIPI U KOSIDERUA I PAHIJSHËM/ Nora u mbyll gojën të gjithëve: Jam mama, kam të drejtë…(FOTO)

KLIPI U KOSIDERUA I PAHIJSHËM/ Nora u mbyll gojën të gjithëve: Jam mama, kam të drejtë…(FOTO)

Ditën e sotme, në “Edicioni Veror” në ABC News ishte e ftuar Nora Istrefi, e cila gjatë një interviste ekskluzive foli ndër të tjera për klipin e saj të shumëkomentuar.

Bëhet fjalë për këngën “As ni gotë”, videoklipi i së cilës u konsiderua i pahijshëm për një mama, nisur nga skenat sensuale.

“Unë mendoj që dikush, pavarësisht se është mama ose jo ka të drejtë të ndihet i bukur, të bëjë atë që ndjen dhe atë që dëshiron. Unë këtë bëra.” u përgjigj artistja.

E njohur për të qenurit mjaft në formë, Nora u pyet se cili ishte sekreti i fizikut të saj.

“S’duhet të më merrni mua si shembull.” tha Istrefi duke shtuar se gjatë gjithë verës, përpara koncerteve këngëtarja konsumonte shumë pica.

Dhe nëse Nora nuk është shumë e shëndetshme këto ditë, atëherë hapet zyrtarisht sezoni i picave: