”KOLEGË NDIHMONI!” Mesazhi i 17 vjeçarit që ka dëshirë por jo mundësi të bëhet këngëtar emocionon Stresin – AlpeGossip
”KOLEGË NDIHMONI!” Mesazhi i 17 vjeçarit që ka dëshirë por jo mundësi të bëhet këngëtar emocionon Stresin

”KOLEGË NDIHMONI!” Mesazhi i 17 vjeçarit që ka dëshirë por jo mundësi të bëhet këngëtar emocionon Stresin

Shpesh gjithçka nevojitet është një dorë që të të ndihmojë. Sidomos sa i përket fushës së artit, rruga s’është aspak e lehtë dhe ata që tashmë kanë krijuar famë shihen si një mundësi e mirë për të ndihmuar të tjerët që kanë dëshirë.

Stresit i ka ardhur një mesazh i tillë në inbox ku një 17 vjeçar i tregon se nuk ka mundsi ekonomike por ka shumë dëshirë të bëhet pjesë e botës së muzikës.

Më poshtë gjeni komunikimin mes tyre:

Në këtë mënyrë Stresi i ka bërë edhe një thirrje kolegëve të tjerë për të ndihmuar në raste të tilla.