“KUSHTETUTA E PARË E BORËS”/ Vajza e Orgesa Zaimit ka disa rregulla të veçanta në shtëpi (FOTO) – AlpeGossip
“KUSHTETUTA E PARË E BORËS”/ Vajza e Orgesa Zaimit ka disa rregulla të veçanta në shtëpi (FOTO)

“KUSHTETUTA E PARË E BORËS”/ Vajza e Orgesa Zaimit ka disa rregulla të veçanta në shtëpi (FOTO)

Orgeza Zaimi është nënë e dy fëmijëve, vajza Bora dhe djali Kroni. Këngëtarja edhe pse është shumë e angazhuar me punë ,ajo ka treguar se gjenë gjithmonë kohë për fëmijët.

Shpesh Orgesa ndan edhe momente të veçanta me ta dhe sot ka publikuar disa rregulla që ka vendosur në shtëpi vajza e saj. Rregullat duken shumë të veçanta dhe lidhen me të drejtat e barabarta në shtëpi mes burrit, gruas dhe fëmijëve. Orgesa e ka cilësuar si: “Kushtetutën e parë të Borës” dhe ja disa prej rregullave.

1.Burri dhe gruaja të mos zihen

2.Gruaja dhe burri të bëjnë miqësi

3.Prindërit të mos i rrahin fëmijët

4.Gruaja dhe burri të mos thonë fjalë

5.Babi mos të gjykojë mamin

6.Babi dhe mami të sillen mirë

7.Për veten time ka rregulla të tjera