KY DIMËR KËRKON GUXIM/ Këto vizatime në thonj duhet t’i provoni patjetër – AlpeGossip
KY DIMËR KËRKON GUXIM/ Këto vizatime në thonj duhet t’i provoni patjetër

KY DIMËR KËRKON GUXIM/ Këto vizatime në thonj duhet t’i provoni patjetër

Ne përpiqemi gjithmonë të provojmë diçka të këndshme në thonj, sidomos gjatë kësaj periudhe festive, megjithatë, dimri zakonisht është i prirur për të shkuar drejt ngjyrave të kuqe dhe të errëta. Pork a edhe shumë vizatime që mund t’ju ngacmojnë për të pasur duar më të bukura këto javë, ndërsa festat po trokasin. Përfundimisht, jeni gati për të guxuar më shumë këtë fundvit edhe në duar?

Cilat janë tendencat? Një e zezë klasike me pak argjend apo gold është gjithçka mund të kërkosh në thonj për t’u dukur cool, elegante dhe klasike.

Çfarë mund të të ofrojë tjetër dimri? Pa e bërë stinën të mërzitshme, por edhe pa dalë nga natyra juaj, shtoni pak xixa në çdo lloj nuance dhe i keni fituar pikët edhe për këtë stinë. Xixat janë sukses i garantuar kur është fjalë për festa.