Lëreni një qepë të qëruar në dhomë, do befasoheni nga të mirat që sjell – AlpeGossip
Lëreni një qepë të qëruar në dhomë, do befasoheni nga të mirat që sjell

Lëreni një qepë të qëruar në dhomë, do befasoheni nga të mirat që sjell

Qepa ka veti të shumta shëndetësore prandaj është e rëndësishme që ju ta përdorni sa më shumë.
Ndoshta keni ditur shumë informacione në lidhje me të mirat shëndetësore të saj por nuk e keni ditur se ta vendosni një qepë të qëruar në dhomën ku rrini ju mund të përfitoni shumë gjatë këtij dimri?

Qepa e freskët dhe e papërpunuar ka efektin më të mirë në shëndetin e njeriut. Ajo ndryshe quhet edhe “trëndafili kundërmues”, për shkak të aromës që ka.

Për t’i ulur gjasat e sëmundjes këtë dimër vendosni një qepë të qëruar në ambientin e dhomës, diku mbi kuzhinë apo frigorifer, kjo ngase qepa është në gjendje që t’i thithë të gjitha bakteret që sillen në dhomën tuaj dhe që mund t’ju shkaktojnë gripin dhe ftohjen gjatë kësaj stine.

Qepën mbajeni 24 orë dhe më pas hidheni!