Letra: Gjatë seksit, im shoq thërret gjithmonë emrin e një gruaje tjetër – AlpeGossip
Letra: Gjatë seksit, im shoq thërret gjithmonë emrin e një gruaje tjetër

Letra: Gjatë seksit, im shoq thërret gjithmonë emrin e një gruaje tjetër

Jam dizajnere dhe lumturisht e martuar prej 8 vitesh. Im shoq është njeri shumë i mirë dhe unë s’jam posesive apo xheloze, më besoni. Por, ka një problem. Ai është i gjallë në shtrat vetëm nëse mendon për një grua tjetër dhe kalon në orgazmë vetëmnësr thotë me zë të lartë emrin e saj.

Ja kam thënë shumë herë që s’më pëlqen, por kjo s’bëri asnjë ndryshim për të.Më keq akoma, gratë për të cilat ai fantazon ndonjëherë janë njerëz që unë i njoh. Unë jam e gatshme për çdo eksperiment seksual, por kjo është qesharake. Më ndihmoni! Jam e lodhur!

Ekspertja E.Jean: E dashur, 99% e burrave pas 8 viteve martesë fantazojnë për gra të tjera, kurse 1% tjetër ka vdekur. Por është gjë tjetër të mendosh dhe është tjetër të thërrasësh emrin e saj. Thuaji të pushojë dhe vazhdoni qejfin!