Lori dhe Sara dalin jashtë parashikimeve, publikojnë foto ‘siç i ka bërë nëna’ – AlpeGossip
Lori dhe Sara dalin jashtë parashikimeve, publikojnë foto ‘siç i ka bërë nëna’

Lori dhe Sara dalin jashtë parashikimeve, publikojnë foto ‘siç i ka bërë nëna’

Motrat Hoxha këtë herë kanë dalë jashtë parashikimeve.
Lori Hoxha dhe Sara thuajse asnjëherë nuk publikojnë në rrejtet sociale foto ‘origjinale’, pra pa filtra dhe make-up.

Por këtë herë trashëgimtaret e Top Medias kanë guxuar dhe shfaqen krejtësisht të pa lyera duke u marrë me gatim ëmbëlsirash.

‘Pa make up, ndonjëherë, por pa sheqer kurrë.’-shkruan Lori në postimin e saj.