Mamat "të fëlliqin" para të gjithëve! Kur vjen puna për të dhënë këshilla nuk pyesin për vendin (FOTO) - AlpeGossip
Mamat “të fëlliqin” para të gjithëve! Kur vjen puna për të dhënë këshilla nuk pyesin për vendin (FOTO)

Mamat “të fëlliqin” para të gjithëve! Kur vjen puna për të dhënë këshilla nuk pyesin për vendin (FOTO)

Përfundimisht mamatë janë të gjitha njësoj, pa asnjë dallim. Për to nuk ka rëndësi as vendi, as mosha e fëmijës, e as ora e mbrëmjes. Për të dhënë këshilla dhe sugjerime janë gjithmonë alerte. Siç është edhe Majlinda që me të urtë e me të butë, sapo ia dha Kejdës së saj një sugjerim.

Vajza, si shumë të tjera, paska qejf të zezat, në mos të zezat, ngjyrat e zbehta, jo ato të fortat. Po sot e ka bërë një përjashtin. Ka veshur një xhaketë të kuqe dhe shkruan: “Vesha ngjyra, të paktën për një herë”. Dhe nuk mungoi komenti i Majlindës i bërë me rimë madje: “You look nice / do it twice”, pra “Dukesh këndshëm, bëje dy herë”. E pas këtij e atyre të tezeve, Kejda do ta vërë këshillën në zbatim.