Të gjithë do donit një pikturë si kjo! Marina dhe Getoari të shndërruar në një vepër arti – AlpeGossip
Të gjithë do donit një pikturë si kjo! Marina dhe Getoari të shndërruar në një vepër arti

Të gjithë do donit një pikturë si kjo! Marina dhe Getoari të shndërruar në një vepër arti

Marina Vjollca e bashkëshorti i saj Getoar Selimi vihen gjithmonë në qendër të mediave rozë për jetën e tyre luksoze dhe faktin që janë të fiksuar pas veshjeve të shtrenjta.

Por me sa duket tashmë ata po shndërrohen edhe në një muzë frymëzimi për shumë artistë të rinj. Këtë na e ka vërtetuar edhe dhurata më e fundit që çifti ka marrë nga një piktor, i cili njihet në “Instagram” me emrin “KevinArtt