“MATURA 2018″/ Kush shkëlqeu më shumë në mbrëmje?! VOTONI bukuroshen shqiptare që… (FOTO) – AlpeGossip
“MATURA 2018″/ Kush shkëlqeu më shumë në mbrëmje?! VOTONI bukuroshen shqiptare që… (FOTO)

“MATURA 2018″/ Kush shkëlqeu më shumë në mbrëmje?! VOTONI bukuroshen shqiptare që… (FOTO)

Mbrëmja e maturës është dita më e veçantë për nxënësit që mbyllin ciklin e shkollës së mesme. Djemtë edhe sidomos vajzat duan të duken unikë, ndaj për ta nuk ka kufi për shpenzimet.

Që në vitet e para të adoleshencës, vajzat ëndërrojnë për këtë natë dhe sa më shumë afrohet, aq më i madh bëhet stresi në lidhje me mënyrën sesi do të vishen apo grimohen mbrëmjen e madhe dhe me të drejtë! Hiq një e vish një tjetër, trupi i tyre mund të provojë mbi 100 fustane deri sa të arrijnë tek i duhuri.

AlpeNews.al vendosi që të bëjë një konkurs me maturantet më të bukura të 2018.

P.S Konkursi do të jetë i hapur, dhe çdo vajzë që ka dëshirë të jetë pjesë mund të dërgojë foton e saj në adresën e Facebook: AlpeNews.al.