“MË KE PARË SI RIVALE”/ Antonela diskuton me Ilirin: Nuk e mendoja se do merreshe me një djalë 26 vjeç – AlpeGossip
“MË KE PARË SI RIVALE”/ Antonela diskuton me Ilirin: Nuk e mendoja se do merreshe me një djalë 26 vjeç

“MË KE PARË SI RIVALE”/ Antonela diskuton me Ilirin: Nuk e mendoja se do merreshe me një djalë 26 vjeç

Gjatë ditëve të fundit, Antonela dhe Donaldi kanë krijuar afrimitet të madh.

Në një diskutim që pati Antonela me Ilirin, i thoshte se ky i fundit ka konsideratë për Donaldin duke qenë se merret me të. Ajo përmendi dhe moshën e faktin se Donaldi është inteligjent, në të kundërt nuk do i jepte rëndësi fare, por Iliri iu përgjigj se këtë gjë po bën me të.

Biseda mes banorëve:

Antonela: Nuk e mendoja që një 40 vjeçar do merrej me një djalë 26 vjeç. Kjo do të thotë se ke konsideratë për të se është shumë i Zoti dhe është inteligjent.

Iliri: Sipas teje nuk duhet të merresha?

Anzonela: Duhet të merreshe se vlen.

Iliri: Unë nëse kapem me Donaldin është se bashkëjetesa na ka bërë të analizojmë gjërat në mënyra të ndryshme.

Antonela: Është inteligjent, se ndryshe nuk do e kalkuloje.

Iliri: Ashtu siç po e bëj me ty.

Antonela: Mua po më kalkulon. Më ke parë si rivale, a dole nga dhoma e rrëfimit.