“MË LA ME FËMIJË DHE IKU”/ Julia rrëfen për herë të parë ndarjen me ish-burrin dhe detajet e panjohura: Pasi vajzat u bënë 18 vjeçe… – AlpeGossip
“MË LA ME FËMIJË DHE IKU”/ Julia rrëfen për herë të parë ndarjen me ish-burrin dhe detajet e panjohura: Pasi vajzat u bënë 18 vjeçe…

“MË LA ME FËMIJË DHE IKU”/ Julia rrëfen për herë të parë ndarjen me ish-burrin dhe detajet e panjohura: Pasi vajzat u bënë 18 vjeçe…

Në një rrëfim për Bieta Sulon në “Ftesë në 5”, Julia ka treguar për herë të parë arsyen se përse u divorcua me bashkëshortin e saj të huaj, po ashtu dhe të tjera që nuk janë më të përmendura.

Ajo tha se ishte në atë kohë, më parë kishte një martesë tjetër dhe kishte edhe dy vajzat. Julia tregon se ajo jeton në Gjermani, ndërsa ajo dhe vajzat e tyre rreth një muaji, në Itali.

Në atë periudhë ish-gruaja e tij për një aksident dhe ndërron jetë, dhe Julia zgjedh që dy vajat e mitura të marrit në shtëpi dhe të gjithë të gjithë së bashku. Por më pas ajo thotë se i shoqi nuk e përballon këtë presion dhe largua me vajzat e tij në Jemen, duke e lënë atë të vetme me të bijën dhe të tij nga martesa e parë.

Ajo rrëfeu se qëndroi me to deri sa u bën adulte dhe më pas u rikthye në Shqipëri me vajzën, duke i dhënë fund martesës.

“Ka qenë i martuar dhe ka pasur dy vajza me një grua gjermane. Kur unë kam lindur vajzën, pa u bërë një muaj, ish-rruaja pas një aksidenti dhe ndërron jetë. Pa u bërë muaj, unë vajzat e ish-ndërit tim i mora në shtëpi dhe nuk e mendoja se mund të rrinin në asnjë qendër. Dhe unë u bëra me tre fëmijë, që ishin 11 dhe 13 vjeç në atë kohë. Kjo ishte një shumë e madhe që mendoj se kam mbajtur shumë mirë. U përpoqa që të isha një shoqëri për të. Në një moment të caktuar ish-ngjallë im nuk e mbajti dot presionin dhe kërkon të ishte në një vend tjetër që më kërkon, dhe unë u vendos pas një gjysmë viti e tre fëmijë në shtëpi vetëm, 28 apo 29 vjeç që isha unë.

Unë shkova në një bisedë të gjatë dhe pash se nuk po me jep një zgjidhje sesi do të shkonte kjo. Por nuk mund që t’i lë unë pa ndjenja, duhet të kisha një ide se çfarë do të ndodhë dhe si do të vazhdojë të jetë jeta. Kur nuk mora një siguri të tillë, sa vajza e madhe vendos të bëhej 18 vjeç që mban motrën e saj, dhe më pas u shkëput. Pra qëndrova deri sa i bëra mazhorene vajzat e tij. Pastaj vendosa të kthehesha në Shqipëri”, tha ajo./